Cautare

20563 de rezultate pentru "buhusi romania" (5.59 secunde)
DC News va dezvaluie mai multe informatii despre functiile detinute de Ioana Petrescu in SUA si corespondentul lor in Romania, despre finantarea studiilor sale si motivatia care a determinat-o sa vina in Romania.
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Romania 10 ani de parteneriat NATO", pe care o puteti citi in continuare. ... In anul 2002 la Praga, Romania a fost invitata de catre George Bush presedintele Statelor Unite al Americii sa devina membru NATO.
Romania este unul dintre cei mai fermi aliati ai SUA Presedintele Klaus Iohannis a primit joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.
Pentru ca societatilor comerciale li se cer prea putine conditii pentru a activa pe piata, iar capitalul social este de doar doua milioane de lei, Romania este in topul statelor est-europene la capitolul datornici si falimentari.
De altfel, aflat in vizita la Berlin, presedintele Basescu incearca sa convinga oamenii de afaceri germani sa investeasca mai mult in Romania.
Romania a facut progrese mari, dar perioada de tranzitie nu s-a incheiat inca, sint de parere oficialii Fondului Monetar International (FMI), prezenti in aceste zile la Bucuresti. "Romania a facut progrese mari. ... Acest progres a fost obtinut datorita eforturilor facute de Romania.
Daewoo Matiz a fost lansat in Romania in anul 1999 si s-a impus rapid pe piata, reusind in scurt timp sa depaseasca modelul Tico din punct de vedere al vinzarilor.
Nesiguranta cu privire la nivelul TVA, precum si prezenta virusului gripei aviare i-au determinat pe reprezentantii diviziei scandinave TUI sa anuleze programul turistic pentru Romania.
Romania trebuie sa colecteze anual 88.000 de tone de deseuri electronice si electrocasnice, pentru ca altfel risca sa fie amendata de UE. ... Hewlett-Packard Romania, LG Electronics Romania, Panasonic Romania, Philips Romania, XEROX Romania, Konica Minolta Business Solutions.
Piata muncii din România a devenit tentanta pentru cetatenii mai multor tari, o data cu integrarea în UE. ... Începând cu 1 ianuarie 2007, si România a adoptat o politica speciala.
Bancile din România au doi ani la dispozitie pentru a le cere clientilor o dobânda anuala efectiva (DAE) unitara cu toate statele europene, mult mai mica decât acum.
Oficialii Ford îsi motiveaza decizia prin cresterea spectaculoasa a vânzarilor si prin preluarea fabricii de automobile de la Craiova. Ford Europa intentioneaza sa înfiinteze o Companie Nationala de Vânzari (CNV) în România, care, din august 2010, va prelua întreaga responsabilitate a activitatilor de marketing, vânzari si service pentru vehiculele Ford, se arata într-un comunicat remis ieri de gigantul american.
Gigantul american Ford va investi in Romania imprumutul in valoare de 400 de milioane de euro pe care divizia din Europa al companiei il va solicita Bancii Europene de Investitii (BEI), dar nu comenteaza intentia statului roman de a conditiona acordarea unei garantii guvernamentale pentru obtinerea acestui credit de reinvestire in tara noastra a profiturilor obtinute de fabrica de la Craiova.
Adunarea Generala Extraordinara a Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), in cadrul careia Uniunea Nationala a Patronatelor cu Capital Privat din Romania (UNPCPR) si Confederatia Patronala Concordia au aderat la Alianta, a avut loc marti.
Banca centrala incearca sa convinga capitalul privat sa ramana in Romania. Romania inca este dependenta de fluxurile de capital extern, a evidentiat ieri Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, cu prilejul Forumului Financiar Central si Sud-Est European organizat la Bucuresti.
In cursul anului 2008 principalele companii auto din Romania au inregistrat pierderi sau marje de profit in scadere comparativ cu anul 2007, cuprinse intre 0,1% Automobile Bavaria (9,6% in 2007) si 7,2% Porsche Romania (9,2% in 2007).
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, anunta apropierea de final a lucrarilor sale de constructie. ... Constructia celui mai mare centru comercial din Romania a implicat folosirea a tone de materiale a caror cantitate totala ar fi suficienta pentru stabili un record.
"Estimarile noastre in Romania arata ca piata de TV a inregistrat o scadere de 30% in lei fata de 2008, iar pentru anul viitor estimam o usoara crestere in concordanta cu cresterea PIB care se asteapta de la Romania.
BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, premiaza in aceasta iarna cumparaturile facute in cele 4 magazine OBI.
Un raport publicat ieri de Banca Mondiala releva faptul ca Romania se situeaza pe locul doi in lume dupa usurinta cu care se poate infiinta o societate cu raspundere limitata cu capital strain, dupa Slovacia, in conditiile in care acest proces necesita 11 zile si sapte proceduri.
google-analytics.com